Previous Next

2021 Szeptemberi Életfa programsorozat

XVIII. Kárpát-medencei Népi Textilfesztivál

Kedves Alkotók, Alkotóközösségek!

A XVIII. Kárpát-medencei textilfesztivál felhívására eddig a pályázatra 271 alkotó, és/vagy alkotóközösség regisztrált. Az alkotások várható száma jelen pillanatban több mint 1000 darab. A konferenciára a mai napig 138 jelentkezőnk van.

Természetesen a március még nagyon messze van, és úgy gondoljuk, hogy még nagyon sokan szeretnének hozzánk érkezni erre az eseményre, ezért meghosszabbítjuk a jelentkezési határidőt 2021. október 30-ig.

Mellékeljük a fesztivál felhívását és – pályázat és konferencia – jelentkezési lapját, ez utóbbit online vagy e-mailes változatban lehet kitölteni.

Bízunk benne, hogy a korábbi rendezvényekhez hasonlóan sok népi textiles lesz ismét együtt, és örülhetünk majd a találkozásoknak és sok, szebbnél szebb alkotásnak.

Nagy szeretettel várunk benneteket Békéscsabára!

Üdv: Pálné Anci

 

Részletek

Részletek megtekintése

Jelentkezési lap

Jelentkezési lap letöltése

2021 Somló-túra

2021 Szabadegyetem Csöglén!

Felhívás ellátási vezető munkakör betöltésére

Táncházi Slágerek

A londoni magyar táncélet jeles személyisége, Fekete Gabriella nagy gonddal összegyűjtötte a táncházak világának legismertebb, leggyakrabban énekelt nótáit. Ebben a gyűjteményben láthatjátok őket, tájegységenként válogatva.

Köszönjük a munkáját!

Dokumentum megtekintése

Táncházi slágerek

2021 Veszprém megye napja

Népfőiskolai kollégiumok

Tisztelt Barátaink, Partnereink, Kollégák!

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány három kollégiumot indít a közeljövőben. Ezek kiemelkedő színvonalú tudásbővítő programok lesznek, melyek bentlakásos formában, hétvégeken valósulnak meg. Elsősorban fiatal, közösségi gondolkozásra nyitott, értelmiségi személyek jelentkezését várják. Tapasztalatunk szerint ezek a programok hatalmas változást hoznak a résztvevők szakmai, emberi hozzáállásában, új ablakot nyitnak a világra, vagyis nagyban előre lendíthetik a mi vidéki közösségeink szervezését, éltetését is.

Az Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület Hunyor Népfőiskolája hátterével szinte ingyenes a részvételi lehetőség, érdemes tehát jelentkezni. Kérem, továbbítsátok ezeket a felhívásokat a közösségszervezőknek, a települések civil szervezeteinek.

A Kincsem Kollégium a lovas világgal kapcsolatos innovatív tudásanyagot adja át, kiemelten segít a lovas polgárőrség megvalósításában.
A Robotika Kollégium a legmodernebb technológiák megismertetését szolgálja.
Az Innovációs Kollégium segít felkészülni a modern világ kihívásaira, új értékek felfedezésére, megtanít arra, hogy mindig a nehézségek előtt járjunk egy lépéssel.

A részvétel mindössze 5000 forint alkalmanként, ami egyfajta regisztrációs díj. A szállás, étkezés ingyenes! A Kollégiumok programja a világszínvonalú Lakitelek Népfőiskola épületegyüttesében valósul meg, ahol a közösségi együttlétet wellness, sportlehetőségek is gazdagítják.

Kérjük az érdeklődőket, keressenek minket bizalommal! Elérhetőség: eloforras.program@gmail.com , +36-88-220156 (Élő Forrás irodája)

Üdvözlettel, Kovács Norbert Cimbi

Részletek

Kincsem Kollégium részletek

Robotika Kollégium részletek

Innovációs Kollégium részletek

2021 Együttélésben fesztivál Kiscsőszön

2021 Kamara néptáncfesztivál

Jelentkezési lap

Jelentkezési lap letöltése

Betűk átméretezése
Kontraszt